O nama

Kupikartu.ba je prvi bosanskohercegovački web-shop za online prodaju ulaznica za dešavanja u Bosni i Hercegovini i regionu.

Kupikartu.ba Vam omogućava da u bilo koje doba dana ili noći, s bilo koje lokacije u svijetu, dođete do ulaznica za dešavanja iz oblasti teatra, filma, muzike, sporta i porodičnih atrakcija. Ulaznice dostavljamo na adresu primaoca, a za neka dešavanja radimo i dostavu e-ticket, putem emaila.

Kupikartu.ba je prvi bosanskohercegovački web-shop ove vrste. Pokrenut je u oktobru 2008. godine. Iza projekta stoje Agencija ECHOES i Promotim d.o.o., koji su u januaru 2010. pokrenuli drugi zajednički projekat, www.kupipoklon.ba, web-shop za kupovinu poklon-bonova, savršenih poklona za brojne prigode.

Ekskluzivni smo zastupnik TicketPro iz Hrvatske i Card Service-a iz Srbije, te se u našoj ponudi nalaze koncerti velikih svjetskih imena. Među našim partnerima su Sarajevo Film Festival, Prodavnica Zvuka, Stage Art, Front Stage, Hayat Productions, BB, DHT Europe, Dom Mladih Skenderija, KK Bosna, RK Bosna, EXIT festival, INMusic Festival, Papaya Narodno Pozorište Sarajevo, Gracija, Art Zone, Pozorište Mladih i mnogi drugi. Naša je misija razvoj e-trgovine u BiH u cilju doprinosa općem razvoju bh. virtuelnog prostora.

Cilj kupikartu.ba je da postane one-stop shop za kupovinu ulaznica za omiljena dešavanja, čime će korisnici moći na vrijeme planirati svoju zabavu i po pretprodajnim cijenama doći do najboljih pozicija u dvoranama. Ovaj servis Vam omogućava da budete u toku s dešavanjima, da odaberete ona koja želite, naručite ulaznice na vrijeme i uštedite novac koji biste potrošili prevozom do mjesta kupovine i vrijeme koje biste izgubili čekajući u redovima. Dodatnu uštedu na isporuci možete učiniti kupovinom više ulaznica odjednom.

Tim kupikartu.ba razvio je platformu za promet i vrhunsku zaštitu ulaznica, koja kupcu omogućava sigurno plaćanje kreditnom karticom preko Raiffeisen e-pay sistema, elektronskim bankarstvom ili gotovinom/pouzećem, brzu i kvalitetnu uslugu, a organizatorima dešavanja dosezanje novih kupaca i pružanje vrhunske usluge u modernom web-okruženju.