FK ŽELJEZNIČAR - GODIŠNJE ULAZNICE 2016/2017 @Stadion Grbavica

Datum: 30/08

Mjesto: Stadion Grbavica, Sarajevo

Godišnje karte važe za sve domaće utakmice FK Željezničar u narednoj sezoni (prvenstvo i kup - osim eventualnog finala).

GODIŠNJE KARTE MOGU KUPITI SAMO AKTIVNI ČLANOVI FK ŽELJEZNIČAR. 


PRODAJA ULAZNICA ZA OVAJ DOGAĐAJ JE ISKLJUČIVO UZ DOSTAVU ULAZNICA NA ADRESU KUPCA.


NAKON IZVRŠENE UPLATE I ODABIRA ULAZNICA, ISTE SE DOSTAVLJAJU PREPORUČENOM POŠTOM NA ADRESU KOJA JE REGISTROVANA NA PROFILU.

MOLIMO VAS DA PROVJERITE SVOJE PODATKE!


Nova bh. fudbalska sezona nam donosi:

·        Prvi put u Bosni i Hercegovini će se igrati Liga 12. Očekuje se mnogo kvalitetnije prvenstvo, a skoro svaka utakmica je derbi susret, te se ni na jednoj utakmici neće moći unaprijed upisati bodovi.

·        Potencijalna Liga za prvaka donosi novihpet derbija na Grbavici na kojima će se direktno odlučivati o tituli i učešću u evropskim takmičenjima.

·        Godišnja karta se isplati već nakon posjete šestoj ili sedmoj utakmici. Isplativost je velika, posebno računajući da će se na Grbavici (najvjerovatnije) igrati dva derbija sa Sarajevom, dva susreta sa aktuelnim prvakom Zrinjskim, te ovogodišnjim predstavnicima BiH u Evropi, Širokim Brijegom i Slobodom. Također, dodajmo da i u Kup takmičenju su derbi utakmice itekako vjerovatne.

·        FK Željezničar želi nagraditi redovne posjetioce utakmica. Kupovinom godišnje karte, navijač će utakmicu sa južne tribine gledati za oko 1,5 KM, a sa sjeverne tribine za približno 2 KM.

Cijene godišnjih karata su sljedeće:

Jug - 35 KM

Sjever - 60 KM

Dodatni detalji:

·        Godišnje karte mogu kupiti isključivo aktivni članovi Kluba, te će se prilikom kupovine vršiti uvid u evidenciju članova.

·        Godišnje karte su validne za sve domaće utakmice FK Željezničar u okviru BHT PL BiH sezona 2016/2017 i Kupa BiH.

·        Prilikom kupovine godišnjih karata za tribine Zapad A, VIP Galerija i VIP Gold, a koje će biti adekvatno numerisane, navijači će imati mogućnost putem grafičkog prikaza odabrati željeno mjesto.

·        Vlasnici godišnje karte će imati pogodnost ulaza na Stadion Grbavica na posebno predviđenom i označenom ulazu.

·        Djeca do 12 godina starosti imaju mogućnost besplatnog ulaza na sjevernu i južnu tribinu uz pratnju roditelja koji/a je vlasnik godišnje karte.

·        Napomena iz tačke 1.6. ne važi za tribine Zapad A, VIP Galerija i VIP Gold. Na prethodno navedenim tribinama moguće je ući isključivo uz posjedovanje pojedinačne ili godišnje karte.

 

Dodajmo i to da će cijene pojedinačnih ulaznica za utakmicu biti sljedeće:

 

VIP Galerija - 25,00 KM

Zapad A - 20,00 KM

Sjever - 10,00 KM

Jug - 5,00 KM

 

Godišnje karte možete kupiti svakim radnim danom od 10 do 18 sati, te subotom od 10 do 16 sati. Također, u istom terminu možete produžiti članske kartice koje vrijede 365 dana od dana učlanjenja ili produženja članstva.

Kupovinom godišnje ulaznice putem portala kupikartu.ba ostvarujete mogućnost besplatne dostave na vašu adresu.

Sav novac prikupljen prodajom članskih kartica i godišnjih karata bit će rezervisan i iskorišten za izgradnju istočne tribine Stadiona Grbavica, a Klub će nastaviti sa praksom redovnog izvještavanja navijača i sponzora o prikupljenim sredstvima.

 

Mi smo Željini, Željo je naš!

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!