ĐUROLOGIJA XXL @Tvrđava Kastel

Datum: 12/06

Mjesto: Tvrđava Kastel, BANJA LUKA

„XXL Đurologija“ Branka Đurića Đure 12. juna u Banja Luci

„XXL Đurologija“ popularnog Branka Đurića Đure zaigrat će 12. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel s početkom u 21 sat. Radi se o posebnom izdanju ove hit predstave.

Branko Đurić Đuro sa svojom je „Đurologijom“ oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa. Predstava koja je u dosadašnjih 28 mjeseci  postojanja igrana je 190 puta i vidjelo ju je preko 100.000 posjetilaca i još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku. 

U terminu 12. juna, bit će izvedena u XXL varijanti, dakle u proširenom izdanju a to znači da uz Đuru biti i gostiju iznenađenja. Radi se o vrhunskim Đurinim kolegama iz regiona koji će zajedno s njim publici prirediti događaj za pamćenje!

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'' i „Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz „XXL Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show u kojem će sada zaigrati s kolegama, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u 90-minutnom oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

 
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!