MAYA SAR @Tvrđava Kastel

Datum: 05/07

Mjesto: Tvrđava Kastel, BANJA LUKA

                                             

JEDINSTVENA MUZIČKA ČAROLIJA OVOG LJETA U GRADU NA VRBASU

Addiko Bank predstavlja:

“MAYA SAR 5. JULA NA TVRĐAVI KASTEL U BANJALUCI”

Kantautorka, kompozitorka i pjevačica Maya Sar, jedno od najznačajnijih regionalnih imena pop muzike, održaće 5. jula koncert na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci. Nakon regionalne uspješne turneje „Maya Sar - Live in Theatre“, banjalučka publika će uživati u posebnoj muzičkoj čaroliji pod zvijezdama.

Maya Sar će na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel nastupiti sa svojim desetočlanim bendom, uz posebno odabrane goste, saopštili su organizatori koncerta “Play Team”.

Svoju karijeru već godinama gradi samozatajno, nenametljivo i na veoma visokom umjetničkom i produkcijskom nivou, što je zajedno sa svojim timom pokazala i koncertima održanim prošle godine u gradovima Bosne i Hercegovine, kao i koncertima u Beogradu i Beču. Rasprodan koncert u Narodnom pozorištu RS i sjajne reakcije publike, kao i mnogobrojni fanovi koji nisu uspjeli da obezbijede na vrijeme karte za koncert, dovoljan su razlog da se muzička čarolija nastavi.

Maya je 2013. godine objavila album “Krive riječi”, dok trenutno priprema pjesme koje će biti objedinjene na novom studijskom albumu, koji ova kantautorka planira objaviti krajem ove godine.  Maya Sar je predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2012. godine sa svojom autorskom kompozicijom „Korake ti znam“. Kao kompozitor i tesktopisac godinama sarađuje sa najeminentnijim regionalnim izvođačima, među kojima su Zdravko Čolić, Tereza Kesovija, Nina Badrić, Aleksandra Radović, Karolina Gočeva, Jacques Houdek i mnogi drugi.

Jedinstveni koncertni događaj pod zvijezdama na atraktivnoj ljetnoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci, organizuje “Play Team” iz Banjaluke.  Ulaznice za ovaj izuzetni koncert za pamćenje su u na platou ispred RK Boska u Banjaluci, kao i putem stranice www.kupikartu.ba. Ne propustite muzičku čaroliju Maye Sar, ovog ljeta u Banjaluci! 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!