MIKSER HOUSE @MIKSER HOUSE

Datum: 09/09

Mjesto: MIKSER HOUSE, Sarajevo

 

Skroz Urbana priča...

Napokon!

8. septembra Mikser House Sarajevo otvara svoja vrata. Jedva čekamo da podijelimo sa vama naš dosanjani san -Kuću za sve naše ljude...

Prvo ćemo u 18:00 sa prijateljima iz Međunarodnog komiteta Crvenog krsta otvoriti galeriju Frederic Maurice. Nakon male svečanosti, u 19:00 otvaramo Balkan Design Shop. Onda se selimo u naš "event space" gdje ćemo, sa našim dragim gostima, od 20:00 uživati u koncertu Dječije filharmonije sastavljene od divnih mladih muzičara iz Zagreba, Beograda, Skoplja i Sarajeva, na čelu sa dirigentom Ljubišom Jovanovićem i solistom Jovanom Kolundžijom. Pored klasičnog repertoara, uživaćemo i u prepoznatljivim numerama filmske muzike. Ta djeca su čudo!

U 22:00 otvaramo vrata "event spacea" za sve prijatelje Miksera koji nisu uspjeli dobiti pozivnicu, i častimo vas koncertom najvećeg svijetskog mega cara Ramba Amadeusa. Oko ponoći, kada đavoli i anđeli vode bitku oko spavanja, snove rastjeruje urnebesni umjetnički DJ dvojac Uroš Đurić i Žika Todorović.

Uz Đavola i Anđela ulazimo u novi dan, 9. septembar, u kojem nas čeka prvi komercijalni program Mikser Hose Sarajevo, a prvi rif na svom terenu će u 21:00 odsvirati najpotentniji progresivni sarajevski bend SKROZ. Nakon Adnana Šarana i ekipe, i nakon skoro 2 godine od posljednjeg nastupa u Sarajevu, na scenu izlazi Damir Urban & 4.

Ulaznice za prvi komercijalni projekat Mikser Housea Sarajevo - koncert SKROZ i Urban & 4, možete nabaviti od 11.08. na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba! Cijena ulaznice za prvih 200 kupaca iznosi 15 KM. Cijena regular ulaznica je 20 KM.

Želimo da se zajedno sjećamo 8. i 9. septembra 2017., da zapamtimo dane kada je otvoren Mikser House Sarajevo, kada je počela Skroz Urbana priča...

  

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!