ĆIRO @BKC - TUZLA

Datum: 20/11

Mjesto: BKC - TUZLA, Tuzla

 Hit monodrama Tarika Filipovića ''ĆIRO'' u Tuzli i Mostaru!

Nova autorska predstava jednog od najpoznatijih glumaca regije i televizijske zvijezde  Tarika Filipovića   „Ćiro“, o životu Miroslava Ćire Blaževića, bit će izvedena 20. novembra u Tuzli i 13. decembra u Mostaru. Ova predstava, koja je oduševila publiku diljem regije na prvu loptu priča o životu i karijeri trenera svih trenera!

Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno sine moj  dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost. 

„Ćiro“ je Tarikov novi i originalan projekat kojeg zajedno s njim autorski potpisuje Antonio Gabelić a producira ga Tarikov prijatelj i renomirani producent Tomislav Kašljević. U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni nogometni navijač, progovara o tome što je Ćiro Blažević predstavljao za njega lično kroz period odrastanja i sazrijevanja. Tarik Filipović jedan je od najpoznatijih glumaca naših prostora. Rođeni Zeničanin, sa svojim je predstavama Spektakluk i Magic Act Show u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač,  obarao rekorde popularnosti. Isto tako, s predstavom „Ćiro“ u samo nekoliko mjeseci kako je predstava na turneji, Tarik Filipović je zaista ponovno dokazao da je majstor svog zanata! 

Ulaznice za predstavu „ Ćiro“ prodaju se na svim blagajnama dvorana i u sistemu Kupikartu.ba !

 
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!