Francesco Tristano ft. Derrick May & RTS Symphony Orchestra + Derrick May DJ SET @Hangar, Luka Beograd

Datum: 24/11

Mjesto: Hangar, Luka Beograd, Beograd

Lovefest Experience

- Regular Faza I......26 KM RASPRODATO

- Regular Faza II......35 KM

- Regular Faza III.....45 KM

- Regular Faza IV.....50 KM

- VIP Faza I........350 KM

- VIP Faza II.......70 KM

- VIP GOLD I......140 KM

- VIP GOLD II......1190 KM

Francesco Tristano ft. Derrick May & Simfonijski Orkestar Rts

 

Nakon izuzetnog prošlogodišnjeg Experience-a, odlučili smo da vam pružimo još jedno u nizu nezaboravno Lovefest iskustvo. Neobičan spoj klasičnog zvuka Simfonijskog orkestra RTS-a, Francesca Tristano-a i Derrick May-a pružiće vam neponovljiv doživljaj kombinovane muzike. 

 

Francesco Tristano

Pijanista, specijalista barokne i savremene muzike koji je uplovio u tehno svet u kojem je danas jedan od najoriginalnijih elektronskih muzičara svoje generacije, je jedini izvođač koji izaziva gužvu kako na klupskoj sceni, tako i u klasičnim koncertnim salama. Odbijajući da se pridržava pravila, pravi je primer da čistunci klasične muzike mogu da naprave potpuni preokret u elektronskom svetu. Neustrašivost Francesca Tristano-a kombinuje epohe i stilove, omogućavajući im da se sudaraju, dočaravajući da sve što on čini predstavlja izraz otvorenog uma i stav da ne postoje granice.

 

Derrick May

Derrick May, poznatiji kao Mayday i Rhythm Is Rhythm, jedan je od pionira techno muzike, prepoznatljiv po svojim stalnim ispitivanjima granica. Маy je svojim muzičkim izdavanjem umnogome uticao na to da detroitska muzička scena stekne epitet prve techno scene na svetu, sada poznate i priznate kao detroitski techno. Na svojstven način, May proizvodi remikse, pametno kombinujući jak zvuk i toplinu Čikaga koju nosi u sebi.

 

Simfonijski orkestar RTS-a 

Simfonijski orkestar RTS-a je osnovan 1937. godine kao jedan od najvećih muzičkih sastava u zemlji, a sada, gotovo 80 godina kasnije, orkestar predstavlja stub kulture i klasične muzike, ne samo u Srbiji, već i u regionu. U poslednjih osam decenija Simfonijski orkestar je umnogome doprineo kvalitetu muzičke scene, razvijajući je, i posebno negujući srpsko muzičko nasleđe. Tokom svoje bogate istorije ansambl je ugostio dirigente sa svih strana sveta i u isto vreme punio muzičke arene u Nemačkoj, Španiji, Velikoj Britaniji, Rusiji, Francuskoj, Italiji i mnogim drugim zemaljama, primajući veoma laskave kritike. 

 

Bojan Suđić, dirigent 

Simfonijski orkestar RTS-a je poslednjih 10 godina pod dirigentskom palicom dirigenta Bojana Suđića. Njegova veština da muziku vaja kao sopstveni kreativni čin ga je učinila jednom od vodećih figura, ne samo na srpskoj, već i na svetskoj sceni klasične muzike. Njegov talenat ga je odveo do više od 40 orkestara i sastava na svim stranama sveta uključujući i Rimski Simfonijski orkestar u Italiji, Karintski Simfonijski orkestar u Austriji, kao i Moskovski kamerni orksetar u Rusiji. 

 
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!