EXIT Festival @Novi Sad - EXIT

Datum: 12 - 15/07

Mjesto: Novi Sad - EXIT, Novi Sad

 

 

EXIT FESTIVAL PROMO

Exit Festival: Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad, Srbija  12-15. Jul 2018.

* Ulaznice su validne samo za državljane BIH što će biti neophodno dokazati prezentovanjem ID-a prilikom zamijene ulaznice za narukvicu. Ulaznica mora biti odštampana, e-ulaznice koji nisu odštampane nisu validne.

* Ako želite da prisustvujete Sea Dance festivalu, Sea Star Festivalu, Revolution Festivalu ili Festivalu 84 morate svoju ulaznicu registrovati od 15. do 28.2.2018. godine na www.exitfest.org

*Ulaznicu ćete zamijeniti za narukvicu na EXIT Festival zamijenskim mjestima. Narukvica vam omogućava ulazak na Exit festival jednom u toku svakog festivalskog dana. Sve informacije o zamijeni će biti dostupne najkasnije 7 dana prije početka festivala na www.exitfest.org . Oštećena narukvica nije validna.

Ako ste kupili četvorodnevnu ulaznicu za EXIT festival do 26. januara u 23:59h, stekli ste pravo na besplatan komplet ulaznica, uz prethodnu registraciju, za Sea Star (24-27. maj, Umag/Hrvatska), Revolution (31. maj-2.jun, Temišvar/Rumunija) i Sea Dance (Crna Gora) festivale! Registracija za novi Festival 84 (15-18. mart, Jahorina/Bosna i Hercegovina) je završena!

Registracija EXIT Freedom ulaznica je u toku, potrebno je samo da odaberete festivale na koje želite da idete i registrujete se za svaki od njih.


EXIT FESTIVAL KAMP

Exit Village - Novi Sad, 10-17. Jul 2018.

* Svoju ulaznicu ćete zamijeniti za kamp narukvicu. Kamp narukvice nisu validne za ulazak na festival. Lokalna boravišna taksa nije uključena u cijenu kamp ulaznice ( app 1,1 EUR po danu) i platićete je direktno na recepciji kampa.

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za EXIT Festival u terminu 12.07.2018. u 15:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!