ĐUROLOGIJA - TUZLA @Dvorana Mejdan

Datum: 22/12

Mjesto: Dvorana Mejdan, TUZLA

NAJGLEDANIJA PREDSTAVA U REGIONU, POPULARNA „ĐUROLOGIJA“, U TUZLI !

22. DECEMBAR - DVORANA MEJDAN

Kultna predstava Branka Đurića Đure, „Đurologija“, ponovo gostuje u Bosni i  Hercegovini 22.decembra u Tuzli, dvorana Mejdan!

Ova najgledanija predstava u regionu nastavlja obarati sve rekorde gledanosti, a iako je „Đurologiju“ u godinu dana pogledalo preko 150 hiljada ljudi, zanimanje za Đurin jedinstven i originalan humor ne prestaje. 

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'' i „Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u 90-minutnom oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični sarajevski glumac s hollywoodskom i svjetskom karijerom, redatelj i rock muzičar, Branko Đurić Đuro je sa svojom „Đurologijom“ u Ljubljani već rasprodao četiri Cankarjeva doma ; u Zagrebu je više puta rasprodao malu dvoranu KD Lisinski, ali isto tako i veliku dvoranu KD Lisinski, te također i Tvornicu kulture. U Beogradu je već deset puta rasprodao dvoranu Doma sindikata, a također je isto toliko puta u potpunosti rasprodao Bosanski kulturni centar u Sarajevu, ali ni to nije sve. „Đurologija“ je u sarajevskoj dvorani Skenderija oborila sve rekorde – dvoranu je zbog Đurinog stand up-a do posljednjeg mjesta ispunilo čak 5000 ljudi, što je i dodatna potvrda da je ova originalna predstava uistinu prerasla u svojevrsni regionalni fenomen. Uz sve rasprodane dvorane u regiji, valja svakako naglasiti i nekoliko uspješnih i rasprodanih turneja u SAD-u, Kanadi, Austriji, Nizozemskoj, Švicarskoj  i brojnim europskim državama gdje se također za svaku izvedbu „Đurologije“ redovito tražila ulaznica više.

Svi koji do sada još nisu uspjeli pogledati ovu kultnu predstavu, a i „ponavljači“ koji uvijek rado dođu ponovno uživati uz Đurine skečeve, karizmatični Sarajlija Branko Đurić Đuro poziva po novu dozu smijeha na predstojećoj „Đurologiji“ u Tuzlu !

Ulaznice po cijeni od 20 KM i 15 KM  su u prodaji u sistemu Kupikartu.ba,  na blagajni dvorane i u CD shopu „ Sejo i Vili“.

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!