LAPSUS BAND - RASPRODANO @Dom Mladih Sarajevo

Datum: 28/02

Mjesto: Dom Mladih Sarajevo, Sarajevo

POPULARNI LAPSUS BEND U DOMU MLADIH SARAJEVO  28. FEBRUARA

Jedan od najpopularnijih sastava u regionu Lapsus Band, poznat po brojnim hitovima uskoro dolazi u Sarajevo. Veliki, i prvi solistički koncert ove popularne grupe će se održati 28.02.2018. u Domu mladih u Sarajevu.  

Ekipa koja svakim danom sve više iznenađuje svoje brojne fanove velikim hitovima, punim salama i vrijednim radom, iz dana u dan penje se ka vrhu regionalne estrade. Članovi grupe Emir Aličković i Mahir Osmanović izjavili su da je za njih ovo do sada najvažniji nastup, te da sa oduševljenjem čekaju svoje obožavatelje u Sarajevu.

Kolika je popularnost ovog benda govore i podaci da je njihov posljednji spot za pjesmu „LAŽO“ po Youtube trendu trenutno najgledaniji video u regionu, te da je za nepune 3 sedmice pregledan preko 7 miliona puta. Brojni drugi „višemilionski“ hitovi, i energija ove mlade ekipe pobrinuće se za nezaboravan provod u Domu Mladih.

Organizatori su nam saopštili da jesu očekivali veliku potražnju za ovim koncertom , ali da nisu ni slutili da će postojati ovoliko ogromno interesovanje, te se pribojavaju da neće biti dovoljno ulaznica za sve fanove.

Ne propustite ovo neponovljivo dešavanje i kupite ulaznicu na vrijeme. Ulaznice možete kupiti na platou Skenderija, u turističkoj agenciji Mondoco Travel  ili preko sistema www.kupikartu.ba.

ZVANIČNI FB EVENT:

https://www.facebook.com/events/140166816653438/

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!