PARTIBREJKERS @Cinemas Sloga

Datum: 02/03

Mjesto: Cinemas Sloga, Sarajevo


Dugo očekivani sarajevski koncert kultnog beogradskog benda Pratibrejkers, održaće se 02. marta 2018.god. u sarajevskom klubu Cinemas Sloga. Prodaja ulaznica počinje u utorak, 06.02.2018.god. u 12h a prodajna mjesta su uobičajena: Klub Cinams Sloga, Biletarnica BKC, Biletarnica Skenderija te mreža i online prodaja portala kupikartu.ba.

Prvih 200 ulaznica će biti pušteno u prodaju po promotivnoj cijeni od 10KM. Nakon toga, cijena ulaznica će iznositi 15KM. Paketi ulaznica koji uključuju 4 ulaznice i rezervaciju stola će koštati 60KM i moći će se kupiti isključivo u klubu Cinemas Sloga. Broj ulaznica je ograničen kapacitetom kluba tako da, obzirom da za koncert vlada veliko interesovanje, savjetujemo što raniju kupovinu. Sponzor koncerta je Karlovačko a medijski partner Radiosarajevo.ba.

Partibrejkers je istaknuti rok bend iz Beograda, kao i priznati član bivše jugoslovenske rok scene. Tokom više od 35 godina postojanja objavili su 9 studijskih albuma. Osnovani su 1982. godine a svoj debi album su objavili 1985. godine u dvije gitare + bubnjevi + vokal set (bez basa), koji je producirao Koja iz Discipline kičme. Njihovi uticaji su različiti - Stooges, MC5, Early Rolling Stones ili New York Dolls - svi su začinjeni zdravom dozom bluesa, ritmova i bluza, rockabilly i klasičnog rocknroll-a. Do sada su doživjeli brojne promene sastava. Osnova benda su Zoran "Cane" Kostić (vokal) i Nebojša "Anton" Antonijević (gitara). Tokom godina zavrijedili su konstantno priznanje kritike te odličan prijem publike širom bivše Jugoslavije. Poslijednji album Sirotinjsko Carstvo objavljen je 2015.god. 
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!