PARTIBREJKERS @Cinemas Sloga

Datum: 02/03

Mjesto: Cinemas Sloga, Sarajevo

Dugo očekivani sarajevski koncert kultnog beogradskog benda Pratibrejkers, održaće se 02. marta 2018.god. u sarajevskom klubu Cinemas Sloga. Prodaja ulaznica počinje u utorak, 06.02.2018.god. u 12h a prodajna mjesta su uobičajena: Klub Cinams Sloga, Biletarnica BKC, Biletarnica Skenderija te mreža i online prodaja portala kupikartu.ba.
Prvih 200 ulaznica će biti pušteno u prodaju po promotivnoj cijeni od 10KM. Nakon toga, cijena ulaznica će iznositi 15KM, na dan koncerta 20KM. Paketi ulaznica koji uključuju 4 ulaznice i rezervaciju stola će koštati 60KM i moći će se kupiti isključivo u klubu Cinemas Sloga. Broj ulaznica je ograničen kapacitetom kluba tako da, obzirom da za koncert vlada veliko interesovanje, savjetujemo što raniju kupovinu.
Sponzor koncerta je Karlovačko a medijski partner Radiosarajevo.ba.
Partibrejkers je istaknuti rok bend iz Beograda, kao i priznati član bivše jugoslovenske rok scene. Tokom više od 35 godina postojanja objavili su 9 studijskih albuma.

Osnovani su 1982. godine a svoj debi album su objavili 1985. godine u dvije gitare + bubnjevi + vokal set (bez basa), koji je producirao Koja iz Discipline kičme. Njihovi uticaji su različiti - Stooges, MC5, Early Rolling Stones ili New York Dolls - svi su začinjeni zdravom dozom bluesa, ritmova i bluza, rockabilly i klasičnog rocknroll-a. Do sada su doživjeli brojne promene sastava. Osnova benda su Zoran "Cane" Kostić (vokal) i Nebojša "Anton" Antonijević (gitara). Tokom godina zavrijedili su konstantno priznanje kritike te odličan prijem publike širom bivše Jugoslavije. Poslijednji album Sirotinjsko Carstvo objavljen je 2015.god. 

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za PARTIBREJKERS u terminu 02.03.2018. u 22:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!