ŽELJKO JOKSIMOVIĆ @Stadion "Pod Bijelim Brijegom"

Datum: 09/06

Mjesto: Stadion "Pod Bijelim Brijegom", Sarajevo

Veliki koncert Željka Joksimovića 9. lipnja na Stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru

 

Agencija PRimera najavljuje najveći koncertni spektakl ove godine u Mostaru- koncert regionalne glazbene zvijezde Željka Joksimovića, koji će se održati u subotu, 09. lipnja na Stadionu pod Bijelim brijegom.

Danas u podne počinje prodaja early ulaznica ograničenog broja, koje će se po cijenama 10 KM za gornju tribinu i 15 KM za donju  moći kupiti na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online preko kupikartu.ba do nedjelje, 18. ožujka.

Od ponedjeljka, 19. ožujka  cijene ulaznica će u pretprodaji  biti po većim cijenama- 15 i 20 KM.

Željku Joksimoviću  ovo je drugi nastup na Stadionu pod Bijelim brijegom i druga suradnja sa agencijom PRimera s kojom je surađivao na rasprodanom koncertu, održanom u dvorani Pecara na Širokom Brijegu 2014. godine.

Poznato je kako se publika odlično provodi na njegovim koncertima, a tako će zasigurno biti i na ovom spektakularnom koncertu sa posjetiteljima koji se očekuju  iz cijele Bosne i  Hercegovine i Dalmacije.

Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi glazbeni spektakl sa repertoarom njegovih najvećih hitova  iz bogate karijere.

Sve novosti o koncertu možete pratiti na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/?ref=bookmarks 

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za ŽELJKO JOKSIMOVIĆ u terminu 09.06.2018. u 21:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!