ŽELJKO PERVAN - STAND UP SHOW @Dom Mladih Sarajevo

Datum: 15/05

Mjesto: Dom Mladih Sarajevo, Sarajevo

PRODAJA ULAZNICA - BLAGAJNA PLATO SKENDERIJA


Nasmijte se do suza večeras u Domu Mladih uz  ŽELJKA PERVANA.

 


Profesor “Večernje škole” očekuje vas večeras od 20 sati u Domu Mladih u Sarajevu sa novim stand up komadom „Na hladnom betonu“ u kojemu govori  o svom životu, od rođenja do današnjih dana, naravno, na svoj specifičan sarkastično - satirični način.

„Pozivam sve željne smijeha i šala na račun svega, a ovaj put najviše na moj račun, da dođu. Bit ću iskren. Toliko da će nekima biti neugodno“, otkrio je legendarni Željko Pervan gostujući u emisiji „Pošteno“ kod Duške Jurišić.

No,  poznavajući njega, nije isključena ni improvizacija sa šalama o političarima i svakodnevnici.

Poznat je kao majstor  improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator naše svakodnevnice. Čisti humor bez ikakvih rekvizita: čovjek i njegova duhovitost.

Navikli smo da nas živa legenda kultne Večernje škole zabavlja na malim ekranima, dokazujući kako smijeh nije nepoznanica običnim ljudima.

No, ovog čovjeka zaista treba doživjeti licem u lice. Stoga, ne propustite novu stand up komediju Željka Pervana „Na hladnom betonu“ I 90 minuta zabave I neprekidnog smijeha za sve generacije publike.
Ulaznica je ostalo još u prodaji na platou Skenderije, ARTIKULACIJA/BKC i sustavu kupikartu.ba
Osigurajte ih na vrijeme i zauzmite najbolja mjesta.

 

 

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!