ELEMENT #3 @Tvrđava Kastel

Datum: 25/08

Mjesto: Tvrđava Kastel, BANJA LUKA

Datum: 25. 8.

Mjesto: Tvrđava Kastel, Banja Luka

ELEMENT Festival

25. avgust  2018. Godine

Tvrđava Kastel, Banja Luka

 „ELEMENT“ je niz muzičkih događaja, vođen idejom da okuplja sve ljubitelje žanrovski različite elektronske muzike tokom cijele godine. „Element“ je nastao iz ljubavi prema elektronskoj muzici, želji da noći provodimo plešući i potrebi da obogatimo kulturnu i turističku ponudu našeg grada.

Na žurci kojom ćemo zatvoriti ljetnu sezonu, a koja je zakazana za 25. Avgust, nastupiće Valentino Kanzyani, Zlatnichi, Shi Pe, FornivA, Alexander G, Robert S, Goran Emkić, Miroslav Pavlović, Lakmi, Wade Newhouse b2b Billyc, Bane Blanco, Filip A, Stefan Wee i DJ Ape.

I za treću žurku biće organizovan after party, o kojem će više informacija biti poznato pred sam događaj.

Early Bird ulaznice, i ovaj put najbrži će moći nabaviti po cijeni od 7KM. Nakon nedjelje 5. Avgusta ulaznice će biti dostupne po regularnoj cijeni od 10KM, dok će na dan održavanja žurke, cijena karte iznositi 15KM.

Kao i za prva dva događaja, tim koji stoji iza „Elementa“ misli na svoje posjetioce i zato će im obezbijediti razne pogodnosti kada su u pitanju smještaj i prevoz, a detalje možete pronaći na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama Elementa.

Tokom ovog ljeta ugostili smo zvijezde poput Nakadia-je, Nusha-e, Affkt-a i Silicon Soul-a, Alex Ranerro-a a nije izostala ni lokalna podrška DJ-eva poput Siniše Tamamovića, Woodie, Radujkovića, Roberta S i mnogih drugih. Nekoliko hiljada ljudi dočekalo je jutro plešući na na Kastelu 9. juna i 28. jula, i svi odbrojavamo dane do 25. avgusta kada ćemo po treći put biti u Elementu! 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!