ANDRIJA MILOŠEVIĆ 6/12 21h @Dom Mladih Sarajevo

Datum: 06/12

Mjesto: Dom Mladih Sarajevo, Sarajevo

Zbog velike potražnje organizator je obezbijedio dodatni broj ulaznica koje možete kupiti samo na prodajnom mjestu Plato Skenderija.



Andrija Milošević rasprodao Dom Mladih, u prodaji ulaznice za novi termin

 

Glumačka zvijezda Andrija Milošević rasprodao je prvi termin izvedbe svoje monodrame, urnebesne komedije „Zlatni lančić od bižuterije“, koja će biti odigrana 6.12. u 19 sati u Domu Mladih u Sarajevu.

Zbog velikog interesa publike za ovu predstavu, dodan je i novi termin-isti dan u 21 sat.

Ulaznice za novi termin u prodaji su u sustavu kupikartu.ba, na platou Skenderije i Artikulaciji/BKC.

Sa istom predstavom Andrija Milošević će dan ranije, 5.12. gostovati u Mostaru u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača. Ulaznice i za mostarsku izvedbu se prodaju jako brzo, a osim u sustavu kupikartu.ba, mogu se kupiti i na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru.

Popularni glumac u predstavi 'Zlatni lančić od bižuterije' oduševljava igrajući lik Crnogorca Kostadina (Lale).

Tridesetpetogodišnji Crnogorac je neuspješni student i biznismen koji je naučio da cijeli život živi na tuđi račun. Lijepe djevojke su svuda oko njega, ali njemu ne treba žena za život, nego žena koja će ga izdržavati. Neka bogata... I upravo takvu i nađe. On oduševljeno računa da je prevario i nju i njezinu obitelj međutim, bogataši ne bi bili bogataši da ih takav može lako prevariti.

Poznati glumac izvrstan je komičar, a to će i potvrditi ponovo mostarskoj i sarajevskoj publici izvedbom humoristične monodrame, s kojom će zabaviti i nasmijati do suza.

Novosti vezane za predstave pratite na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!