MASSIMO :: SARAJEVO @Dvorana Mirza Delibašić

Datum: 12/04

Mjesto: Dvorana Mirza Delibašić, Sarajevo

Najbrže kupce ulaznica za Massimov koncert u Skenderiji očekuju pokloni

 

Zbog sudjelovanja na dodjeli Glazbene nagrade Porin, koja se održava 29.03., sarajevski koncert  Massima Savića, prvotno najavljen za 30.03. u dvorani Mirza Delibašić, pomjeren je  na 12.04.

Publiku očekuje Massimov najveći solo koncert u Sarajevu u kojem će uživati u najvećim hitovima iz svih njegovih glazbenih epoha- od onih sa Dorian Gray, do posljednjeg albuma „Sada“, koji je nominiran za 6 nagrada Porin.

Upravo ovaj album- „Sada“ očekuje 40 najbržih kupaca ulaznica za VIP parter za koncert u Skenderiji.

„Za kupljene dvije ulaznice za VIP parter, 40 najbržih fanova na poklon dobiva novi Massimov album „Sada“. Ovu pogodnost je moguće iskoristiti samo na prodajnim mjestima Artikulacija /BKC i plato Skenderija. Drugu pogodnost, za kupce ulaznica za tribine, Massimovoj publici su osigurali radijski partneri koncerta RSG i Antena Sarajevo. Naime za kupljene dvije ulaznice za tribine do 01.04., treću dobiju na dar.  I ovu pogodnosti je moguće iskoristiti isključivo na pomenutim prodajnim mjestima ulaznica“, pojasnili su organizatori iz agencije PRimera.

Cijela dvorana je sa sjedećom postavkom, a ulaznice po cijenama od 15 do 50 KM dostupne su u prodaji na platou Skenderija, Artikulacija BKC i sustavu kupikartu.ba.


Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za MASSIMO :: SARAJEVO u terminu 12.04.2019. u 20:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!