MASSIMO :: SARAJEVO @Dvorana Mirza Delibašić

Datum: 30/03

Mjesto: Dvorana Mirza Delibašić, Sarajevo

VELIKI KONCERTI U BIH: Massimo za Dan žena u Tuzli, a 30.3. u Sarajevu

 

Čarolija koju je posljednji put Massimo poklonio Sarajlijama na koncertu u dvorani Skenderija, ponovit će se ponovo- 30.3. na istom mjestu, u istoj dvorani.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl već su puštene u prodaju po cijenama od 15 KM do 50 KM, koliko iznosi cijena  VIP karte.

Osim sarajevske, Massimo će obradovati i tuzlansku publiku, pred koju stiže na Dan žena, 8. 3. u malu dvoranu Mejdan.

Kako bi svi fanovi na vrijeme osigurali ulaznice za ovaj koncert, one su već dostupne u prodaji po cijenama 15 KM parter i 25 KM tribine.

Jedan je od najkarizmatičnijih pjevača i najupečatljivijih vokala na ovim prostorima istinskim će glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje uz hitove, poput „Suze nam stale na put”,  „Iz jednog pogleda“, „1 dan Ljubavi“, „Zar više nema nas“, „ Stranac u noći“, „Sjaj u tami“, „Gracija“, pa do onih sa najnovijeg albuma-„Neka ti plove brodovi“, duet sa Vatrom „Nama se nikud ne žuri“ i „Nisam spreman“.

Massimo pred bh publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni glazbenici- Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.

Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima sustava kupikartu, te online preko kupikartu.ba.

Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/?ref=bookmarks

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za MASSIMO :: SARAJEVO u terminu 30.03.2019. u 20:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!