KOMEDIJA AKO SAM ŽENA, NISAM KONJ @BKC - TUZLA

Datum: 27/04

Mjesto: BKC - TUZLA, Tuzla

KOMEDIJA "AKO SAM ŽENA, NISAM KONJ"

“Ako sam žena, nisam konj”, urnebesna komedija – Predstava za koju se traži karta više, za koju režiju potpisuje Jovan Ljubenović, a u kojoj igra Ana Poznanović u Tuzli Bosanski kulturni centar stiže 27. aprila.

Stand up komičarka i glumica Ana Poznanović u svijet stand up komedije ulazi nakon objavljenog romana „Vrati se mami, siso“ koji govori o mladoj ženi koja bezuspješno pokušava da se izbori sa balkanskim sistemom vrijednosti, maminim sinovima i svojom disfunkcionalnom porodicom.

Nakon višegodišnjeg iskustva stand up komičarke konačno se oprobala i na „daskama koje život znače“ sa monodramom „Ako sam žena, nisam konj“. U njoj igra više „uloga“, od 19-godišnje zaljubljene balavice do 40-godišnje žene koja je prošla život ne postajući ništa pametnija kada je ljubav u pitanju.

Komedija za jake žene i hrabre muškarce. Urnebesna komedija o ženi koja traži ljubav. Komična i iskrena priča jedne žene koja, tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebe. Priča je to o zaljubljivoj i pomalo naivnoj djevojci od trenutka gubljenja nevinosti do zrelog doba. Suštinski, to je priča svake žene koja nastoji da pronađe “onog pravog”. Priča o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari. Zbog ljubavi. Zbog biološkog sata.

Pogledajte ovu monodramu koja će vas nasmijati do suza, ali i natjerati da se zamislite nad vječitim pitanjem svake žene – da li sam ja normalna.

Mjesto i vrijeme održavanja događaja: Velika sala BKC TK u Tuzli, subota 27.04.2024. / 20.00 sati

Organizator: UG "Stara Škola" Tuzla

Cijena ulaznice: 15,00

Informacije i rezervacije ulaznica: Marketing BKC TK Tuzla svaki radni dan od 8.00 do 15.00 sati. 

Prodajna mjesta: Marketing BKC TK i na sistemu kupikartu.ba 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!