SEMIR GICIĆ BESKOMPROMISNI STAND UP - BANJA LUKA @Dvorana Obilićevo - Banja Luka

Datum: 19/05

Mjesto: Dvorana Obilićevo - Banja Luka, BANJA LUKA

 

BESKOMPROMISNI STAND UP U SARAJEVU, BANJALUCI I BIJELJINI U MAJU

 

 

Glumac i senarista iz Novog Pazara Semir Gicić će u Bijeljini, Banjaluci i Sarajevu izvesti svoj regionalni hit show „Beskompromisni stand up“.

 

-BIJELJINA 18. MAJ, CENTAR ZA KULTURU SEMBERIJA U 20 SATI;
-BANJA LUKA 19. MAJ, POZORIŠNA SALA SD OBILIĆEVO U 20 SATI;
-SARAJEVO 20. MAJ, BOSANSKI KULTURNI CENTAR U 20 SATI;

 

Tema ove monokomedije su „ Male stvari koje nas vežu“, te se posebno stavlja akcenat na situacije u kojima mali čovjek svakodnevno živi.

U njegovim nastupima nema psovki, političkih tema, muško-ženskih odnosa, viceva, jeftinih metafora, pjevanja, igranja i trošenja vremena. Samo sat i po vremena analize osoba kojima fale osobine osoba, životnih situacija i predrasuda o sortama ljudskim i neljudskim.

Monokomedija pod nazivom “Beskompromisni stand up” je do sada izvedena preko 500 puta, širom Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske..

Semir je autor popularnih predstava: Pazi s kime spavaš, Ljubavne igrarije, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za odrasle, Ko vama dade predstavu, Deža vi i mnogih drugih. Režirao je predstave: Bračni život i Doktor Buzdovan.

Semir takođe igra u serijama: Popadija, Urgentni centar, Koleginice, Ljubav u tišini, Popadija. Tv drami Hasanaginica, u filmu Vučje bobice, kao i u Stand up show-u “Reci 8” koji se emituje na prvoj televiziji.

Karte se mogu kupiti na online sistemu kupikartu.ba i na biletarnicama mjesta gdje igra stand up.

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za SEMIR GICIĆ BESKOMPROMISNI STAND UP - BANJA LUKA u terminu 19.05.2024. u 20:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!