LEPA BRENA @MUZIČKA ARENA BRČKO

Datum: 10/08

Mjesto: MUZIČKA ARENA BRČKO, Brčko

Najveća regionalna estradna diva i ikona bivše Jugoslavije Lepa Brena 10.8.2024. godine održaće svoj veliki koncert u Brčkom kao drugi po redu koncert u sklopu svoje turneje "Imam pesmu da vam pevam". 

Nakon dva fenomenalna koncerta u Zetri u Sarajevu, Lepa Brena dolazi u grad u kojem je odrasla, gdje će se publici predstaviti spektakularnim koncertom u sklopu ove turneje.

Svojim bezvremenskim hitovima kao što su Jugoslovenka, Ja nemam drugi dom, Pazi kome zavidiš, Okrećeš mi leđa i drugim, Brena će obradovati brčansku publiku, a svjetska produkcija i specijalni  efekti viđeni u Sarajevu će biti preslikani u Brčko.

Svoje karte možete kupiti putem online platforme kupikartu.ba, na svim lokalnim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine, kao i u Bakaln pub- Brčko, MB Radić pumpama naveli su agenciji Travel 4 Fun koja je i organizator ovog spektakla.

 

Cijene karata u pretprodaji su:

PARTER: 15KM - zona iza vip zone na parteru

VIP ZONA: 50KM zona iza VIP EXCLUSIVE zone sa visokim barskim stolovima i uslugom konobara. Broj osoba za jednim stolom je 4-6 osoba.

VIP EXCLUSIVE ZONA: 70KM koja podrazumijeva zonu u prvih 5 redova ispred bine sa visokim barskim stolovima i uslugom konobara. Broj osoba za jednim stolom je 4-6 osoba.

 

Sve informacije možete dobiti putem telefona 065 000 909

 

Vaš Travel 4 Fun!

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za LEPA BRENA u terminu 10.08.2024. u 20:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!