SAŠA KOVAČEVIĆ @Street Food Market Sarajevo

Datum: 28/06

Mjesto: Street Food Market Sarajevo, Sarajevo

RASPRODANO!

Saša Kovačević dolazi na Sarajevo Street Food Market! 

Saša Kovačević će održati koncert u Sarajevu, na Sarajevo Street Food Marketu u petak, 28. juna od 21h! Jedan je od vodećih pop-izvođača na Balkanu, s velikom bazom vjernih fanova i neprekidnom produkcijom novih hitova koji osvajaju srca slušatelja širom regije.

Saša je pop-pjevač, tekstopisac i producent iz Beograda. Svojim zaraznim hitovima, emotivnim baladama i energičnim nastupima stekao je popularnost na muzičkoj sceni Balkana. Karijeru je započeo je 2008. kad je objavio prvi album, koji mu je donio prepoznatljivost i popularnost.

Nakon prvog albuma, uslijedili su brojni hitovi kao što su Živim da te volim, Lažu te ljubavi, Slučajno, Temperatura, Moja malena i drugi. Njegovi singlovi redovno su dominirali top listama širom regije.

Uz solokarijeru, Saša Kovačević sarađivao je s mnogim drugim poznatim izvođačima kao što su Emina Jahović, Nikolina Pišek i drugi. Njegove saradnje s drugim muzičarima, također, bile su vrlo uspješne i pridonijele su njegovoj popularnosti.

Osvojio je brojne nagrade i priznanja za svoj rad, uključujući i nekoliko MTV Balkan Music Awards. Poznat je po svojoj energičnoj sceni, izvanrednom glasu i sposobnosti da stvori zarazne pjesme koje se brzo uvlače u uši slušatelja.

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!